Változásbejelentő Blog

A következő télen már változások várhatóak a távfűtés számlákon is

2017. április 10. - peter.szabo

Jó hírt jelentettek be a távfűtéses lakásban élőknek, ugyanis hamarosan jóval barátságosabb fűtésszámlát kell majd csak fizetniük.

A Budapesti Erőmű Zrt. (BERT) szerint eddig a gázrendszerdíjak a nagyobb fogyasztók kárára, míg a távhőtermelés díjai a lakossági távhőfogyasztók hátrányára voltak eltolva, ám ebben most jelentős előrelépés történt, ezt a változást pedig a következő fűtési idényre megállapítandó hődíjak már tükrözni fogják.

A társaság célja, hogy szeretnék mindenhol elterjeszteni a távfűtést a jelenlegi egyéb fűtési módszerek helyett, mert a környezetszennyezés egyre nagyobb méreteket ölt.

A Főtáv Zrt. (FŐTÁV) is bejelentette már, hogy Budapest új területei kapcsolódnak be a távfűtésbe, rövidesen a belvárost és az ottani intézményeket is bevonják ugyanis a távhőellátásba, ami jelentős kedvezményeket ígér az újonnan becsatlakozó fogyasztók részére. A két cég együttműködése keretében hamarosan egy új hulladékhasznosító is épül.

Intézd a közműátírási és adatváltozás bejelentési ügyeidet a változásbejelentő.hu segítségével!

Forrás: Világgazdaság

 

A bejegyzés trackback címe:

https://valtozasbejelento.blog.hu/api/trackback/id/tr1212391193

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása