Változásbejelentő Blog

Újabb online közmű számla fizetési lehetőség

Az OTP bővíti számlafizetési szolgáltatásainak körét

2017. április 07. - peter.szabo

2017. március végétől a Vodafone után már a FŐGÁZ csekkek is fizethetők az OTP új CsekkRendező alkalmazásával, ugyanis sikeres együttműködés jött létre a FŐGÁZ Zrt. és az OTP Bank Nyrt. között.

A regisztrált felhasználók fizetendő számláikról értesítést kérhetnek, majd a netbanki felületen kártyával kiegyenlíthető a számla.  A szolgáltatás kényelmes, gyors, bármikor és bárhol elérhető, a számlák áttekintése egyszerű, minden számlaadat elérhető 18 hónapig, egy ügyfél akár több számlát (pl. családtagok számlái) is fizethet az OTPdirekten keresztül.

A szolgáltatás bővítése kapcsán egy promóciót is indít az OTP, amelynek lényege, hogy minden FŐGÁZ szolgáltatói regisztrációval rendelkező, e-számlát választó ügyfél, aki legalább egy gázszámláját befizeti a CsekkRendezőben egyszeri ezer forint jóváírásban részesül, továbbá nyereményjátékban is részt vehet.

Az OTP és a FŐGÁZ most bejelentett együttműködése több millió ügyfelet érint. A szolgáltatást OTPdirekt internetbanki szerződéssel, valamint forint folyószámlával és ahhoz kapcsolódó aktív plasztik bankkártyával rendelkező lakossági ügyfelek vehetik igénybe.

Közműátírásaidat és adatváltozás bejelentéseidet pedig a változásbejelentő.hu segítségével intézheted – gyorsan, olcsón, online.

Forrás: OTP, FŐGÁZ, Pénzcentrum, Napi.hu

 

A bejegyzés trackback címe:

https://valtozasbejelento.blog.hu/api/trackback/id/tr2512405467

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása