Változásbejelentő Blog

Spórolj a papírral és az idővel!

Az elektronikus számla előnyei

2016. november 16. - peter.szabo

A digitális csatornák már hazánkban is egyre meghatározóbbak a szolgáltatók körében. Az online megoldások pedig már túlmutatnak az óraállások bediktálásán és az egyszerű ügyfélszolgálati lépéseken.

Több közmű- és távközlési csoport támogatja felhasználói részére az on-line ügyintézés mellett a számlák elektronikus fizetését is, a készpénzmentes fizetési megoldásokat pedig az ügyfelek is egyre nagyobb arányban választják, és ez a tendencia tartós növekedést mutat.

Az e-számla egyszerűsíti és meggyorsítja a fogyasztók számla-ügyintézését, hiszen ha van egy internet kapcsolat, akkor bárhol, bármikor igényelni tudják az elektronikus számlát, illetve tételesen nyomon tudják követni azokat akár visszamenőlegesen is. Nem utolsó sorban pedig környezetvédelmi szempontból sem elhanyagolható a jelentősége, hiszen nem szükséges papír alapú számlát használni. Ráadásul a papír alapú számláról elektronikusra való átállást a szolgáltatók különböző kedvezményekkel is szokták díjazni.

Ha még papír alapú számlát kapsz, de más címre kéred, vagy már elektronikus számlát használsz, de változott az e-mail címed, a változásbejelentő.hu segítségével ezt is könnyen elintézheted, immáron országos szinten összesen több mint 100 közmű-, telekommunikációs és pénztári szolgáltató felé, rengeteg időt, pénzt és nem utolsó sorban bosszankodást megspórolva ezzel mindenkinek!

A bejegyzés trackback címe:

https://valtozasbejelento.blog.hu/api/trackback/id/tr7311939381

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása