Változásbejelentő Blog

Ünnepi kuponakció

Intézz ügyeket kedvezményesen decemberben is!

2016. december 09. - peter.szabo

Decemberi ünnepi kuponakciónk keretében ajándékkal köszöntünk minden kedves érdeklődőt!

Az ajándék megszerzéséhez nem kell mást tenned, mint küldened egy levelet 'Ünnepi kuponakció' megjelöléssel az ugyfelszolgalat@valtozasbejelento.hu e-mail címre.

Ezt követően munkatársaink hamarosan megküldik neked azt a 20%-os kedvezményre jogosító kuponkódot, amelyet 2016. december 31-ig az oldalunkon történő közműátírási és adatváltozás bejelentési ügyintézés során szabadon felhasználhatsz.

Ha nem tudod, mikor fogsz ügyet intézni, vagy egyszerűen csak szeretnéd meglepni rokonaidat, barátaidat, ismerőseidet azzal, hogy előre megvásárolod a közműátírási vagy adatváltozás bejelentési ügyintézést, látogass el oldalunkra, ahol minden ehhez szükséges információt megtudhatsz.

Ha segítségre van szükséged, vagy egyszerűen csak kérdésed van, ne habozz, bátran vedd fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal a megadott elérhetőségeink valamelyikén!

Zökkenőmentes online ügyintézést kíván

a változásbejelentő.hu - Magyarország online ügyintézési specialistája

A bejegyzés trackback címe:

https://valtozasbejelento.blog.hu/api/trackback/id/tr412031065

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása