Változásbejelentő Blog

Változásbejelentés – most ingyen

2015. november 02. - kappi

Tesztelőket keres a változásbejelentő.hu új szolgáltatásához.

A közelmúltban költözött új lakásba, vagy házasságkötés után megváltozott a neve, esetleg cége új székhelyet vagy telephelyet választott? Tudta, hogy a változásokat számos olyan helyen – pl. közmű- és távközlési szolgáltatók, pénztárak, biztosítók, bankok stb. felé – be kell jelentenie, ahol szerződéssel rendelkezik?

Ha azonban nem akar az ügyfélszolgálatokon sorban állni, és órákat várakozni, vagy nem tud eligazodni a különböző szolgáltatói honlapok eltérő követelményei között, akkor segítünk Önnek. A változásbejelentő.hu-n most ingyen elintézheti a közműátíráshoz, illetve az egyéb adatváltozáshoz kapcsolódó változásbejelentéseket, legyen szó lakossági vagy céges ügyekről.

Cserébe mindössze annyit kell tennie, hogy teszteli az új szolgáltatást, és kitölt egy kérdőívet.

A jelentkezést követően kollégáink telefonon vagy e-mail-ben tájékoztatják Önt a további teendőkről, melyet követően a változásbejelentést az alábbi módokon tudja elvégezni:

- Önállóan, a saját számítógépe előtt, amikor Önnek a legkényelmesebb. Ez esetben annyit kérünk, hogy a változásbejelentések elindítása után töltsön ki egy kérdőívet a személyes tapasztalatairól.

- Telefonos ügyfélszolgálatunk egy előre egyeztetett időpontban felhívja Önt, s közösen használják az oldalt. Ez esetben munkatársaink közreműködésével tud személyes visszajelzést adni tapasztalatairól.

- Amennyiben szeretné, egy budapesti helyszínen személyesen is bejelentheti adatváltozását kollégáink segítségével. Ez esetben munkatársaink közreműködésével tud személyes visszajelzést adni tapasztalatairól.

A tesztelésre ide kattintva jelentkezhet.

Az ingyenes változásbejelentési lehetőséget – a nagy érdeklődésre való tekintettel – november 16-án délután 5 óráig meghosszabbítottuk. Kérjük, ügyeljenek arra, hogy ezen határidőig nemcsak a jelentkezésnek, hanem az ügyintézésnek is meg kell történnie.

Ha esetleg ismer a környezetében olyan személyt, aki a közelmúltban költözött, vagy nevet változtatott, akkor ajánlja neki szolgáltatásunkat és a most ingyenes változásbejelentési lehetőséget.

A bejegyzés trackback címe:

https://valtozasbejelento.blog.hu/api/trackback/id/tr578045130

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása